diumenge, 24 de maig del 2020

ENTRADA 12. JOCS TRADICIONALS

Bon dia nins i nines,

Sabeu que són jocs tradicionals? Són jocs que han passat de generació en generació. Fa temps que existeixen i encara ara gaudim jugant a aquests jocs. Són jocs d'habilitat, de força, d'agilitat o de velocitat, on gairebé no necessitam material o si el necessitam és un material fàcil d'aconseguir.

Durant aquest temps de confinament heu gaudit de moltes converses amb les vostres families, segur que moltes d'elles ben enriquidores, tant per voltros com per ells. Avui vos proposaré una conversa en família. Primer de tot triau el moment oportú, NO importa sigui ara; heu de triar un moment tranquil del dia on no hi hagi distraccions, durant el sopar... Si teniu l'oportunitat de fer aquesta conversa amb padrins o padrines segur que les seves experiències encara vos sorprendran més.

Llegiu bé les preguntes de la targeta, vos ajudaran a guiar la conversa.





Després de la conversa contestau el formulari. És molt senzill, només heu d'escriure el nom de tres jocs que jugaven els vostres pares o padrins quan eren petits.



I per acabar, triau un dels jocs que vos han ensenyat i A JUGAR. 

Aquí vos deix dos jocs tradicionals de monedes o xapes, són dos exemples de jocs tradicionals, només per si no és possible jugar al joc que vos han ensenyat els vostres pares o padrins.







UNA AFERRADA

ENTRE TOTS I TOTES FAREM UNA COMUNITAT MÉS FORTA I SALUDABLE.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada