dilluns, 8 de juny del 2020

REPTE 5: TASSÓ D'AIGUA / RESULTATS JOCS TRADICIONALS

Bon dia,

Aquestes setmanes ja fariem les classes d'EF a la piscina i ja ens prepararíem per la jornada d'aigua de final de curs. Tot i que el temps avui no ens acompanya, la darrera proposta ha de ser d'aigua (esperau a que surti el sol). Aquí teniu un petit vídeo amb 5 reptes i un parell de jocs d'aigua, per si vos fan ganes.

A veure si aconseguiu arribar al cinquè repte.






Dels 456 jocs tradicionals que vareu escriure al formulari, aquí teniu el "top ten" dels jocs que més es repetiren, és a dir, els jocs que més jugaven els vostres pares o padrins, seguits del mocadoret, quatre cantons, "patito ingles", cocou, arrebassar cebes, xapes....








Avui en dia ens passam moltes hores davant les pantalles. Alguns d’aquests jocs com la corda, encalçar, amagar... tot i que hem fet variacions i hem canviant els noms,els seguim practicant. Altres com la baldufa, joc de bolles, elàstic… ja no hi jugam tant. A veure si entre tots aconseguim recobrar els jocs del nostre poble, fomentant la creativitat, jugant amb els altres i acceptant així les normes del joc.













UNA AFERRADA












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada